Back on track

Ibland känns vardagen lite väl tung och man får välja bort saker för att hinna med annat. Så har det varit det senaste vilket ni märkt då jag inte kikat in här på ett bra tag, men nu är jag tillbaka med ny energi!

Grejen var att en närstående till mig gick bort och jag har varit med och hjälpt till vid tömning av dödsbot. Det var sorgligt och inte speciellt kul men det är därför jag inte varit aktiv på bloggen på senaste.

Visst att skolan och jobbet har varit tidskrävande på sistone, men jag har först och främst varit upptagen då jag umgåtts mycket med mina underbara vänner! Känns som jag ofta har en förmåga att välja saker som plugg före, men det är verkligen så viktigt att ge rum åt lite roliga saker också. Känner mig så motiverad nu. I fredags drog jag och ett härligt gäng spontant till Göteborg efter vi slutat för att käka, titta lite i affärer och bara komma iväg ett tag! Sedan har jag jobbat och idag har jag lite allt möjligt att ta mig an. Älskar fullt upp! Hoppas att allt är kanon med er och att ni är peppade på denna veckan, massa kramar till er!